Ο Μακεδονικός Λητής στα Social Media

facebook instagram youtube twitter mail

Ημερολόγιο αγώνων Μακεδονικού

<< < Μάιος 2020 > >>
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
no αγώνας κατά το μήνα: Μάιος 2020 no αγώνας κατά το μήνα: Μάιος 2020

3ο Football Scouting Camp

Αξιολόγηση Χρήστη:  / 1
ΧειρότεροΚαλύτερο

makedonikos sima2Μετά τα 2 πρώτα πετυχημένα camp που διοργάνωσε ο Μακεδονικός Λητής σε συνεργασία με την Top Player Company, ήρθε η ώρα για το 3ο Football Scouting Camp με την παρουσία scouters όχι μόνο από την Serie A, αλλά και τις υπόλοιπες επαγγελματικές κατηγορίες της Ιταλίας, καθώς το υψηλό επίπεδο των ποδοσφαιριστών που συμμετείχαν, "κέντρισε" το ενδιαφέρον ιταλικών συλλόγων.

Το camp θα διεξαχθεί από 14 έως 16 Ιουνίου 2019 στο γήπεδο του Μακεδονικού Λητής και αφορά αθλητές με ημερομηνία γέννησης από 1999 έως 2005.

Μέχρι στιγμής έχουν δηλώσει ότι θα παρακολουθήσουν το camp οι scouters της Sassuolo και της Lecce από την Serie A και 3 τεχνικοί διευθυντές, ενώ αναμένονται άλλοι 3-4 εκπρόσωποι ομάδων. Περισσότερες λεπτομέρειες θα ανακοινωθούν τις επόμενες ημέρες.

Οι δηλώσεις συμμετοχής θα γίνουν μέσω της online φόρμας, η οποία βρίσκεται στην ιστοσελίδα του Συλλόγου μας (www.makedonikos.liti.gr) και θα είναι ενεργή από 23 Μαϊου έως 08 Ιουνίου 2019.

Βαθμολογία Κ17

Κ17 Ε.Π.Σ.Μ. - Β Φάση 2ος όμιλος

# Ομάδα Αγ Π
1 Άρης 7 21
2 Διάπλασις 7 18
3 Αστερια 7 11
4 Μακεδονικός Λητής 7 9
5 Πανόραμα 7 7
6 Νίκη Ευκαρπίας 7 5
7 Εθνικός Πυλαίας 7 4
8 Εδεσσαϊκός 7 2

Πρώτοι Σκόρερ

Γκολ
# Ομάδα Γκολ
1 Σουλίδης Νικόλαος 6
2 Δανάς Νικόλαος 4
- Καφετζής Στέλιος 4
- Πιτσινέλης Κώστας 4
5 Κοσμούδης Παντελής 3

Βαθμολογία Μπάσκετ

Από τον Μακεδονικό Λητής στο CAMPIONATO!!!

Ο Μακεδονικός Λητής έχει έρθει σε συμφωνία με την ιταλική
CAGLIARI μία από τις ιστορικότερες ομάδες της γειτονικής χώρας, για την μετακίνηση του ποδοσφαιριστή Χρήστου Κουρφαλίδη.

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής που ήταν βασικός και στην πρωταθλήτρια Ελλάδας μεικτή νέων της ΕΠΣΜ, αλλά είχε κληθεί και στην Εθνική Ελλάδας U-17, έχει την ανεπανάληπτη ευκαιρία για μια σπουδαία καριέρα σε ένα από τα κορυφαία πρωταθλήματα και θα ανοίξει τον δρόμο και για άλλα παιδιά που αγωνίζονται στο Σύλλογό μας να ακολουθήσουν αυτόν το δρόμο, αποδεικνύοντας την πολύ καλή δουλειά που γίνεται στα τμήματα υποδομής του Μακεδονικού Λητής.
Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Επισκεψιμότητα Ιστοσελίδας