Ο Μακεδονικός Λητής στα Social Media

facebook instagram youtube twitter mail

Νέα και ανακοινώσεις σχετικά με το 1ο Football Scouting Camp

Πετυχημένο το 1ο scouting camp

Αξιολόγηση Χρήστη:  / 2
ΧειρότεροΚαλύτερο 

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το 1ο scouting camp που διοργάνωσε ο Σύλλογος μας σε συνεργασία με την την ιταλική εταιρεία Top Player Company την οποία εκπροσώπησε ο κ. Παναγιώτης Δομουτζόγλου.

Οι 70 περίπου ποδοσφαιριστές που συμμετείχαν άφησαν τις καλύτερες εντυπώσεις και ορισμένοι από αυτούς ήδη βρίσκονται στο “στόχαστρο” των Ιταλών scouters και τεχνικών διευθυντών που παρευρέθησαν στο γήπεδο της Λητής.

Κατά κοινή ομολογία των Ιταλών scouters, των φιλάθλων, των γονέων αλλά και των ποδοσφαιριστών που συμμετείχαν, η οργάνωση του camp ήταν σχεδόν άψογη, γεγογός που ανάγκασε τους scouters να ζητήσουν την επανάληψή του εντός του Ιανουαρίου 2019.

 

(Το Διοικητικό Συμβούλιο του Μακεδονικού Λητής με την ιταλική αντιπροσωπεία σε μια αναμνηστική φωτογραφία)

Στο σημείο αυτό οφείλουμε να παραθέσουμε την ανάρτηση, στη προσωπική σελίδα του στο facebook, ενός από τους scouters σχετικά με τις εντυπώσεις που του άφησε η 3ήμερη διαμονή του στη χώρα μας:

‘’La Grecia è un paese solcato ancora da profonde ferite dove non c’è spazio per la rassegnazione. Nelle persone che incontri si respira un integerrimo senso di dignità e la voglia di sorridere al domani malgrado le avversità. Mai visto un popolo con un così grande senso di ospitalità ed aderente ai valori positivi che il corso della vita troppe volte costringe a tralasciare. πολλές ευχαριστίες’’

‘’Η Ελλάδα είναι μια χώρα που εξακολουθεί να περνάει από βαθιές πληγές όπου δεν υπάρχει χώρος για παραίτηση. Στους ανθρώπους που συναντάς αναπνέεις μια αίσθηση αξιοπρέπειας και την επιθυμία να χαμογελάς αύριο παρά τις αντιξοότητες. Ποτέ δεν έχω δει ανθρώπους με τόσο μεγάλη αίσθηση φιλοξενίας και να τηρούν τις θετικές αξίες που η πορεία της ζωής πάρα πολλές φορές αναγκάζει να φύγουν. ‘’

Εντός της επόμενης εβδομάδας αναμένεται να οριστικοποιηθούν οι ημερομηνίες διεξαγωγής του 2ου camp στο οποίο θα συμμετάσχουν κατά προτεραιότητα και εφόσον το επιθυμούν, αριθμός ποδοσφαιριστών που συμμετείχε στο 1ο camp καθώς και όσοι από τους αιτούντες δεν κλήθηκαν σ’ αυτό λόγω περιορισμένου αριθμού συμμετοχής.

1ο Football Scouting Camp
Διοργάνωση:
Α.Σ. Μακεδονικός Λητής
Top Player Company S.r.l. 

Για την αίτηση συμμετοχής στο 1ο Football Scouting Camp, πατήστε εδώ αν έχετε συμπληρώσει τα 18 χρόνια και εδώ αν δεν έχετε συμπληρώσει τα 18 χρόνια.

Η προθεσμία για τις δηλώσεις συμμετοχής για το 1ο Football Scouting Camp, είναι μέχρι τις 20/11/2018

 

 

makedonikos-podosfairo-2018-2019

Από τον Μακεδονικό Λητής στο CAMPIONATO!!!


Ο Μακεδονικός Λητής έχει έρθει σε συμφωνία με την ιταλική 
CAGLIARI μία από τις ιστορικότερες ομάδες της γειτονικής χώρας, για την μετακίνηση του ποδοσφαιριστή Χρήστου Κουρφαλίδη.


Ο νεαρός ποδοσφαιριστής που ήταν βασικός και στην πρωταθλήτρια Ελλάδας μεικτή νέων της ΕΠΣΜ, αλλά είχε κληθεί και στην Εθνική Ελλάδας U-17, έχει την ανεπανάληπτη ευκαιρία για μια σπουδαία καριέρα σε ένα από τα κορυφαία πρωταθλήματα και θα ανοίξει τον δρόμο και για άλλα παιδιά που αγωνίζονται στο Σύλλογό μας να ακολουθήσουν αυτόν το δρόμο, αποδεικνύοντας την πολύ καλή δουλειά που γίνεται στα τμήματα υποδομής του Μακεδονικού Λητής.
Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Κύλιση στην Αρχή