Ο Μακεδονικός Λητής στα Social Media

facebook instagram youtube twitter mail

Νέα και ανακοινώσεις σχετικά με το 4ο Football Scouting Camp

4ο Football Scouting Camp - Οι νέες ημερομηνίες διεξαγωγής

Αξιολόγηση Χρήστη:  / 2
ΧειρότεροΚαλύτερο 

Στις 18 και 19 Νοεμβρίου 2019 θα πραγματοποιηθεί το 4ο Football Scouting Camp που διοργανώνει ο Σύλλογος μας σε συνεργασία με την Top Player Company.

Το camp που είχε ανακοινωθεί να πραγματοποιηθεί περί τα τέλη Οκτωβρίου, πήρε μια μικρή αναβολή, λόγω του πολύ μεγάλου ενδιαφέροντος ιταλικών ομάδων να παραβρεθούν, καθώς, αφ' ενός μεν έχει διαπιστωθεί το υψηλό επίπεδο των ποδοσφαιριστών που συμμετέχουν, αφ' ετέρου δε, είναι πιο κοντά στη μεταγραφική περίοδο Δεκεμβρίου-Ιανουαρίου. Ήδη 7 ομάδες έχουν δηλώσει τους εκπροσώπους τους και αναμένονται άλλες 2 ή 3.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Top Player Company, στα 3 προηγούμενα camp, δοκιμάσθηκαν περίπου 210 ποδοσφαιριστές, γεννημένοι τα έτη 1999 έως 2005 και 38 από αυτούς επιλέχθηκαν να δοκιμασθούν επί ιταλικού εδάφους. Μετά τις δοκιμές, 26 πήραν το "πράσινο φως" και εντάχθηκαν ή πρόκειται να ενταχθούν στο προσεχές χρονικό διάστημα, στους συλλόγους που τους επέλεξαν.

Το συγκεκριμένο camp αφορά ποδοσφαιριστές γεννημένους τα έτη 2000 έως 2006. Η αίτηση για τη συμμετοχή, θα γίνεται μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας η οποία έχει αναρτηθεί στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου μας (www.makedonikos.liti.gr) και θα είναι ενεργή μέχρι την Πέμπτη 14 Νοεμβρίου.

4ο Football Scouting Camp
Διοργάνωση:
Α.Σ. Μακεδονικός Λητής
Top Player Company S.r.l. 

Για την αίτηση συμμετοχής στο 4ο Football Scouting Camp, πατήστε εδώ αν έχετε συμπληρώσει τα 18 έτη και εδώ αν δεν έχετε συμπληρώσει τα 18 έτη.

Η προθεσμία για τις δηλώσεις συμμετοχής για το 4ο Football Scouting Camp, είναι μέχρι την Πέμπτη 14/11/2019

 

Κ17 Ε.Π.Σ.Μ. - Β Φάση 2ος όμιλος

# Ομάδα Αγ Π
1 Άρης 7 21
2 Διάπλασις 7 18
3 Αστερια 7 11
4 Μακεδονικός Λητής 7 9
5 Πανόραμα 7 7
6 Νίκη Ευκαρπίας 7 5
7 Εθνικός Πυλαίας 7 4
8 Εδεσσαϊκός 7 2

Από τον Μακεδονικό Λητής στο CAMPIONATO!!!


Ο Μακεδονικός Λητής έχει έρθει σε συμφωνία με την ιταλική 
CAGLIARI μία από τις ιστορικότερες ομάδες της γειτονικής χώρας, για την μετακίνηση του ποδοσφαιριστή Χρήστου Κουρφαλίδη.


Ο νεαρός ποδοσφαιριστής που ήταν βασικός και στην πρωταθλήτρια Ελλάδας μεικτή νέων της ΕΠΣΜ, αλλά είχε κληθεί και στην Εθνική Ελλάδας U-17, έχει την ανεπανάληπτη ευκαιρία για μια σπουδαία καριέρα σε ένα από τα κορυφαία πρωταθλήματα και θα ανοίξει τον δρόμο και για άλλα παιδιά που αγωνίζονται στο Σύλλογό μας να ακολουθήσουν αυτόν το δρόμο, αποδεικνύοντας την πολύ καλή δουλειά που γίνεται στα τμήματα υποδομής του Μακεδονικού Λητής.
Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Κύλιση στην Αρχή