Ο Μακεδονικός Λητής στα Social Media

facebook instagram youtube twitter mail

Νέα μεγάλη συμφωνία με Ιταλία

Αξιολόγηση Χρήστη:  / 2
ΧειρότεροΚαλύτερο

Λίγες μέρες μετά τη συμφωνία του συλλόγου μας με την ιταλική ομάδα της Cagliari για την μετακίνηση του νεαρού ποδοσφαιριστή μας Χρήστου Κουρφαλίδη, μια νέα συμφωνία έρχεται για την ομάδα και τα τμήματα υποδομής μας, χτίζοντας έτσι σταθερούς δεσμούς με τη γείτονα χώρα.

Αλλαγή σελίδας, λοιπόν, για τον Μακεδονικό Λητής και τα τμήματα υποδομής του, καθώς το ιταλικό γραφείο Top Player Company S.r.I που έχει τα δικαιώματα του ποδοσφαιριστή μας Κουρφαλίδη Χρήστου, ανακοίνωσε επίσημα τη συμφωνία για συνεργασία με το σύλλογό μας. Δίνεται έτσι η ευκαιρία και η δυνατότητα στους νέους ποδοσφαιριστές μας για ευρωπαϊκή καριέρα.

Ακολουθεί ένα μικρό απόσπασμα από τη συμφωνία:

Πρόκειται για μια τεράστια συμφωνία που μας φορτώνει επιπλέον ευθύνες, καθώς θα πρέπει ο Μακεδονικός Λητής: η διοίκηση, οι προπονητές και οι αθλητές να σταθούν αντάξιοι των περιστάσεων και να απαντήσουν σε αυτήν την πρόκληση.

Επιστέγασμα της συμφωνίας αυτής είναι η διοργάνωση εκ μέρους του Μακεδονικού Λητής του πρώτου camp του, μέσα στο Νοέμβριο, με την παρουσία scouter ομάδων της Serie A.

1ο Football Scouting Camp
Διοργάνωση:
Α.Σ. Μακεδονικός Λητής
Top Player Company S.r.l.

Για την αίτηση συμμετοχής στο 1ο Football Scouting Camp, πατήστε εδώ αν έχετε συμπληρώσει τα 18 χρόνια και εδώ αν δεν έχετε συμπληρώσει τα 18 χρόνια.

Κύλιση στην Αρχή