Βρίσκεστε εδώ: Αρχική ΣελίδαΠοδόσφαιροΑνδρική ομάδαΈνας Πρωταθλητής στον Μακεδονικό Λητής

Ένας Πρωταθλητής στον Μακεδονικό Λητής

Αξιολόγηση Χρήστη:  / 2
ΧειρότεροΚαλύτερο 

makedonikos simaΟ λόγος για τον νεαρό ποδοσφαιριστή της ομάδας μας, Χρήστο Κουρφαλίδη, ο οποίος κατέκτησε τον Πανελλήνιο τίτλο των ποδοσφαιρικών ενώσεων στην κατηγορία Νέων, με την μικτή ομάδα της ΕΠΣ Μακεδονίας.

Βασικό στέλεχος της ομάδας μας από την περσινή χρονιά και της μικτής ΕΠΣ Μακεδονίας, έχει εντυπωσιάσει με τις εμφανίσεις του κι εχει προσελκύσει το ενδιαφέρον πολλών επαγγελματικών ομάδων.

koyrfalidis

Ο Χρήστος με τα χρώματα της μάδας μας.

Ο Χρήστος συνέχισε την παράδοση που θέλει νέους ποδοσφαιριστές του Συλλόγου μας, να κατακτούν πανελλήνιους τίτλους με την μικτή ΕΠΣΜ, κάνοντας καριέρα σε επαγγελματικούς συλλόγους.

Επιπλέον έδειξε και στους συμπαίκτες του στο τμήμα Νέων, οι οποίοι τα 2 τελευταία χρόνια πρωταγωνίστησαν στα πρωταθλήματα υποδομών της ΕΠΣΜ, ότι με δουλειά, υπομονή και σωστή καθοδήγηση από τον προπονητή τους, έρχεται η διάκριση και η αναγνώριση.

Οι διακρίσεις αυτές δείχνουν την σωστή δουλειά που γίνεται από τους προπονητές των τμημάτων υποδομής της ομάδας μας κι ευχόμαστε και οι μικρότεροι αθλητές να ακολουθήσουν το παράδειγμά τους.

Το μέλλον της ομάδας μας είναι τα παιδιά των τμημάτων υποδομής μας και η Διοίκηση με τους προπονητές θα είναι πάντα στο πλευρό τους, βοηθώντας τα να εκπληρώσουν τους στόχους τους.

Η Ιστορία συνεχίζεται..... 70 χρόνια Μακεδονικός Λητής!

Κύλιση στην Αρχή