Βρίσκεστε εδώ: Αρχική ΣελίδαΠοδόσφαιροΑνδρική ομάδα"Χτίζεται" ο Μακεδονικός της επόμενης αγωνιστικής περιόδου

"Χτίζεται" ο Μακεδονικός της επόμενης αγωνιστικής περιόδου

Αξιολόγηση Χρήστη:  / 1
ΧειρότεροΚαλύτερο 

makedonikos simaΜε σταθερά βήματα προχωράει η Διοίκηση του Μακεδονικού Λητής στο "χτίσιμο" της ομάδας για την επόμενη αγωνιστική περίοδο, με στόχο την κατάκτηση του πρωταθλήματος και την άνοδο στην Α1 κατηγορία.

 

Πρώτο βήμα της Διοίκησης ήταν η ανανέωση της συνεργασίας με τον προπονητή Σάκη Κοσμούδη. 

Στη συνέχεια δήλωσαν παρόν για άλλη μια χρονιά οι "παλιοσειρές" της ομάδας. Πρόκειται για τους:

Μπαμπάτσικο Θωμά, Λιώνη Ανέστη, Ταουσιάνη Τόλη, Ανδρονικίδη Στέλιο, Πιτσινέλη Κώστα, Τουμπέλη Δημήτρη, Κοσμούδη Παντελή, Κοσμούδη Τηλέμαχο, Πριονίδη Κώστα και Κόκκολα Γιώργο.

Επόμενο βήμα η πλαισίωση των παραπάνω με τους "πιτσιρικάδες" της ομάδας νέων που για 2 συνεχόμενες χρονιές έφτασε μια ανάσα από τις 8 καλύτερες ομάδας της κατηγορίας. Πιτσιρικάδες όμως μόνο στην ηλικία, καθώς πολλοί από αυτούς είχαν ενεργή συμμετοχή και την προηγούμενη χρονιά.

Τέλος, κίνηση "ματ" έγινε με την τοποθέτηση του Σάκη Γκογκάκου, ως Τεχνικού Διευθυντή της ομάδας, ο οποίος με αστραπιαίες κινήσεις απέσπασε το "ναι" από 2 έμπειρους ποδοσφαιριστές της περιοχής μας. Πρόκειται για τους Σκάρα Νίκο και Καφετζή Στέλιο, αμφότεροι από την ομάδα της Κριθιάς.

gogkakos metagrafes 774x410

Ο "Γκόγκιτς" με τα 2 νέα αποκτήματα της ομάδας μας

 

Η ενίσχυση της ομάδας μας δεν σταματάει εδώ και τις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθούν και τα ονόματα των επόμενων μεταγραφικών στόχων της Διοίκησης, ώστε να κλείσει το φετινό ρόστερ.

 

Κύλιση στην Αρχή